Iz Partizana danas stižu samo dobre vesti!

Foto:FkPartizan.rs
490

BEOGRAD – Posle još jednog sumornog vikenda, tokom kojeg je Partizan upisao još jedan kiks u Superligi, danas već stižu povoljnije vesti za pristalice kluba iz Humske.

Znate već da je Mirkovićev tim bio oslabljen protiv Napretka (1:1), šef struke crno-belih nije mogao da računa na povređene Pantića i Šćekića, ali postoji realna mogućnost da jedan od njih dvojice zaigra već sutra protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

Današnji “Žurnal“ prenosi da Panićev oporavak dobro teče, da će mladi vezista danas trenirati i ako ne bude bilo nekih problema, za očekivati ga je sutra u sastavu protiv “Brđana“.

Dobre vesti stižu i kada je u pitanju crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić. On se povredio u Kuli, tokom prvenstvene utakmice sa Spartakom pre desetak dana, posle čega mu je operisan nos, a najnovije informacije govore da će mu danas biti izvađeni tamponi, posle čega će početi da trenira, a kako bi što pre mogao da se vrati na teren, za njega je iz inostranstva naručena i specijalna zaštitna maska.

Ni to nije sve kada su u pitanju “pozitivne vibracije“ iz Humske.

Treća dobra vest ovog jutra tiče se Partizanovih finansija. Nedavno je odjeknula informacija da italijanski menader Serđo Berti hitno potražuje dug u iznosu od 250.000 evra od Partizana za transfer Adema Ljajića još iz 2010. godine.

Delovalo je da će crno-beli morati to odmah i da mu isplate kako ne bi upali u probleme sa UEFA monitoringom, ali u međuvremenu je klub iz Humske postigao dogovor sa pomenutm menadžerom da mu se taj iznos isplati do 31. januara naredne godine.

Imajući to u vidu, Partizan ove jeseni ne bi trebalo da ima drugih teškoća da ispuni zahteve iz UEFA i prođe njihov uobičajeni monitoring.

 

 

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More