Srpski horor film baziran na narodnim verovanjima (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube
152

Koliko puta ste od starih čuli – pazite šta radite, da vam potomci ne bi okajavali grehe. Ovom rečenicom vodila su se i dva hrabra momka iz Čajetine, David i Đorđe, koji su naoružani samo stvaralačkim entuzujazmom rešili da u jednoj maloj sredini, naprave horor film baziran na narodnim verovanjima zlatiborskog kraja.

“Svako selo ima svoju priču koja se prenosila sa kolena na koleno. To nam je bila okosnica od koje smo krenuli”, izjavio je scenarista Đorđe Živović i otkriva pojedinosti iz filma.

“Radnja se bazira na dve porodične tragedije i tri vremenska intervala. Reč je o tipično srpskoj porodici koja je živela na selu pod Turcima, domaćin je sarađivao sa neprijateljem stoga su hajduci pobili celu porodicu, ali su izgubili iz vida da su tad nastradale i tri nevine kćerke. Radnja se zatim prebacuje u sadašnjost gde potomci hajduka ispaštaju zbog grehova svojih predaka”, ispričao je Đorđe za RINU.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More