TRAČ ILI ISTINA: Emina započinje zajednički život sa turskim milijarderom?!

FOTO:Printscreen/Instagram
346

Turski biznismen Sadetin Saran upoznao je Eminu Jahović sa svojom porodicom. Ova vest izazvala je buru u turskim mediji, koji spekulišu da poznati par uskoro započinje i zajednički život.

„Da, upoznala sam Sadetinovu porodicu. Mogu samo toliko da vam kažem“, poručila je Emina preko svoje pres službe.

Ona je Sarana upoznala i sa svojom starijom sestrom Sabinom, dok je njene sinove Jamana i Javuza koje je dobila u braku sa Mustafom Sandalom, on upoznao pre više od mesec dana.

I Emina i Saran su svesni da žive u tradicionalnom društvu kao što je tursko i da njihova veza izaziva veliku medijsku pažnju, pa su rešili da sve predstave ozbiljno. Sada se očekuje da Emina odvede svog partnera u Novi Pazar kako bi ga upoznala sa familijom.

Turski mediji pišu da su Emina i Saran čak počeli da grade zajedničku kamenu kuću u Asosu gde često borave, što je još jedan dokaz da je njihova veza svakim danom sve ozbiljnija.

U međuvremenu Emina planira da proda luksuznu vilu koju je nakon razvoda dobila od Mustafe i u kojoj je ostala da živi sa sinovima. Trećinu će isplatiti Mustafi dok će ostatak zadržati za sebe i sinove. osim toga Sandal mesečno uplaćuje 2.800 evra na ime alimentacije za sinove koje redovno viđa i ima nameru da tako i ostane.

Izvor Svetpoznatih/Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More