Lekari odlučili da Darko Laziću operišu nogu što pre, a evo i zbog čega!

FOTO:Printscreen/Instagram
384

BEOGRAD – Darka Lazića lekari su juče probudili iz veštačke kome, a posle vizite rano jutros ustanovili su da je njegovo stanje stabilno i zbog toga će mu uskoro operisati nogu.

Operacija neće biti danas, ali svakako što pre jer se lekari pribojavaju da ne počne da mu zarasta noga iako su mu stavljene ekstenzije.

Naime, posle teške saobraćajne nesreće koju je imao pre sedam dana ustanovljen je prelom butne kosti i to na samom spoju noge i karlice koja je takođe polomljena. Ova operacija je hitna, ali lekari u KBC Zemunu nisu se usudili da je rade dok se njegovo celokupno stanje nije stabilizovalo.

S obzirom na to da mu je stanje svakim danom sve bolje ova operacija mora hitno da se uradi. Darko je, da podsetimo, zadobio teške povrede opasne po život zbogg koji je sve do juče bio u veštački indukovanoj komi. Lekari su ga sada probudili, reaguje na njihove nadražaje, ali još uvek ne može da govori.

Zbog unutrašnjeg krvarenja on je već operisan prošle nedelje kako bi se krvarenje zaustavilo, a lekari su morali da mu izvade slezinu bez koje će moći da živi.

Darkova porodica i prijatelji su svaki dan uz njega. Obilaze ga u KVC Zemun i po nekoliko puta dnevno čekajući nove informacije od lekara koji prate njegovo stanje 24 sata.

Izvor Svetpoznatih/Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More