Naš vaterpolista nakon smrti supruge ljubav našao sa njenom bliskom prijateljicom

FOTO: Printscreen/Youtube
1,542

Proslavljeni vaterpolista Igor Milanović posle smrti supruge, kada je ostao sam sa dve ćerke, emotivno se zbližio sa Ivanom Đakonović, nekada bliskom prijateljicom njegove pokojne žene.

Koliko god da su se mediji oko njega trudili, Igor Milanović je uvek zazirao od kamere i novinara. Bio je najbolji na svetu, a njegovo ime sinonim za vaterpolo. Sada je ekipa emisije “Exploziv” sa TV Prva, uradila prvi dokumentarac o njemu.

Igor Milanović je počeo kao 15-godišjak, a karijeru profesionalnog sportiste završio je sa 30 godina. Danas ima 54 godine i još uvek nema nameru da se stane. Posle tri decenije vratio se u Crvenu zvezdu, ovog puta kao trener. Posle života u brojnim evropskim gradovima, rešio je da se vrati u Beograd.

„Kod nas je sve bilo – daj što brže plivaj, što više golova, što više digni iz bendža, zgibova, čučnjeva, a ovde sada prilazim sa jednim drugim konceptom, a to je pronaći ravnotežu, pronaći balans“, priča Igor za Exploziv.

TV kamerama Prve televizije Igor Milanović je dozvolio i da zavire u njegovo porodično gnezdo, gde živi sa suprugom i dve divne ćerke.

“Pokušavam da budem hrišćanski otac i suprug. Nekad mi uspeva, nekad mi ne uspeva”, priznaje.

Malo ko zna da se u Igorovom privatnom životu desila gotovo filmska priča o kojoj je prvi put progovorio u intervjuu za magazin Glorija.

Posle iznenadne smrti supruge Nataše, kada je ostao sam sa dve male ćerke, Irinom (13) i Isidorom (10), u njegov život ušla je Ivana Đakonović, koja je do tada bila prijateljica njegove supruge, zgodna Cetinjanka, profesorka italijanskog jezika, a onda se među njima rodila ljubav.

“Sa Natašom sam imao divan odnos, pun ljubavi i poštovanja, potpuno iskren. Mislio sam da sam našao saputnika i partnera za ceo život. Teško sam podneo njenu smrt. Bio sam besan, gnevan, ljut na ceo svet. Oprosti, Bože, i na tebe. Ali život je divan i njegov poklon može da bude veliki, a meni je Bog dao najlepši poklon, moju Ivanu. Ona je postala moja partnerka iz jednog specifičnog ugla, budući da je bila prijateljica moje pokojne supruge. Taj put jeste čudan, ali dobio sam priliku da živim sa ovakvom osobom, i to je privilegija. Mislim da se to ne da opisati, i dok ovo pričam, osećam banalnost samih reči, koje ne mogu dočarati blagodeti života sa mojom Ivanom. Naša ljubav je iskrena i ima sve aspekte i uglove, od sazrevanja emocija do učenja da se iz dana u dan volimo sve više i više, a ne manje i manje, kako to obično biva u nekim ljubavnim vezama. Mnogo učim od Ivane”, rekao je Igor nedavno za Gloriju.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More