Stravična eksplozija na benzinskoj pumpi u blizini prelaza između Srbije i BiH (VIDEO)

Youtube printscreen RTS.RS
364

Jedna osoba je poginula, a osam je povređeno u eksploziji koja se dogodila danas na benzinskoj pumpi u Šepku, kod Zvornika, udaljenom 27 kilometara od Loznice, saopštila je PU Zvornik.

Sedam povređenih lica odvezeno je u bolnicu u Zvorniku, a jedno u bolnicu u Loznici, saopštila je zvornička policija,a prenosi RTRS.

Kako se navodi, od sedam povređenih osoba koji se nalaze u zvorničkoj bolnici, petoro ima lakše povrede.

Ekspozija se dogodila oko 10.40 kada je auttomobil udario u istrument tablu za istakanje goriva, a objekat pumpe i nekoliko vozila u potpunosti je izgorelo.

Pumpa se nalazi u blizini graničnog prelaza Šepak, između Srbije i BiH, na licu mesta su brojne ekipe policije, hitne pomoći i vatrogasaca, a zbog incisdenta je privremeno obustavljen saobraćaj u oba smera.

U zvorničkoj Profesionalnoj Vatrogasnoj jedinici rekli su da je požar koji je zahvatio benzinsku pumpu stavljen pod kontrolu, prenose Nezavisne.

Direktor bolnice Zvornik Ivan Popović rekao je za “Srpskainfo” da je do sada najmanje sedam ili osam osoba povređeno.

– Na licu mesta se nalaze tri naša sanitetska vozila, kao i santitetska vozila Hitne pomoći. Na mesto eksplozija došle su i ekipe Hitne pomoći iz Loznice, ali i iz Bijeljine. Svaki minut nam stižu povređeni – rekao je Popović.

Svedoci eksplozije kažu da je prizor na licu mesta stravičan, kao i da spasioci traže da li ispod ruševina ima još tela…

Izvor Tanjug, Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More