“Bože, pomozi”! Amerikanac pokušava da izgovori “srpsku najtežu reč”! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
197

Da je srpski jezik težak u to su se uverili mnogi stranci koji su došli da žive u Srbiju i pokušali da nauče po koju reč.

Po nepisanom pravilu “žale” se na  isuviše komplikovanu gramtiku, težak izgovor ali u svemu tome retki su oni koji odustaju.

Među njima je i Čarls Kater, Amerikanac koji je došao da živi i radi u Srbiju i koji ju je zavoleo kao što se voli svoja rođena otadžbina.

Skoro svakodnevno na svom YOUTUBE kanalu, “Charles Cather” prikazuje život Srba, opisuje Srbiju, putuje i snima sve. Od toga kako se ovde snašao, šta najviše voli do toga koja su mu omiljena srpska jela, čak ih i kuva, destinacije koje kao stranac i turista morate obavezno posetiti i videti i mnoga druga srpska “čuda”.

Zahvaljujući njemu ceo svet ima priliku da bolje upozna naše običaje, kulturu, tradiciju i nauči po koju našu. Njegov kanal prati veliki broj ljudi tako da bismo slobodno za njega mogli da kažemo da je pravi  nezvanični ambasador Srbije u svetu.

Čarls se čak i Bogu obratio  za pomoć u izgovoru kako kaže, najteže srpske reči.

“Pokušavam da izgovorim ovu ludu srpsku reč! Bože, pomozi mi”, objavio je Čarls na svojoj Fejsbuk stranici.

Kako to zvuči kada Amerikanac pokušava da izgovori srpsku reč “neraščićenih” poslušajte u videu. Slatko ćete se nasmejati.

Trying to pronounce this insane Serb word! God help me…🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Gepostet von Charles Cather am Samstag, 15. Dezember 2018

Čarls je Amerikanac zaljubljen u Srbiju, celom svetu objašnjava koliko je ovo divna zemlja, ne osvrće se ni na pretnje (FOTO+VIDEO)

Izvor Fb stranica Charles Chater Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More