Misleći da je dobila četiri miliona evra na lotou, novinarka televizije uživo dala otkaz (VIDEO)

Foto/Pixabay
98

U programu uživo, novinarka je rekla i da daje otkaz, misleći da je osvojila četiri miliona evra.

Novinarka španske televizije koja je u programu uživo rekla kolegama “da sutra ne dolazi na posao” stežući dobitni loto tiket, osvojila je samo delić nagrade, piše BBC na srpskom.

Natalija Eskudero radi na javnom servisu RTVE. Počela je da vrišti od sreće uživo u programu misleći da je osvojila milione evra. Kasnije je saznala da je osvojila samo 5.000 evra.

Premija božićne lutrije je četiri miliona evra, ali može je podeliti više dobitnika.

Eskudero se kasnije izvinila i rekla da joj je žao što je tako “emotivno” reagovala. Dodala je da želi da objasni postupke gledaocima koji su se “osećali prevareno”.

Ona je optužena za neprofesionalizam, a mnogi su o njoj raspravljali na društvenim mrežama.

Skakala je od sreće dok je šampanjac prštao kada je objavljeno da je broj dobitnog tiketa za najveći dobitak u božićnom izvlačenju poznatom kao El Gordo 26590.

Gledoci su je kritikovali jer je delovalo da je osvojila maksimalnu nagradu i najavila da će dati otkaz, prenose španski mediji.

Ubrzo posle emitovanja, Eskudero se ponovo pojavila na televizijskim ekranima i napravila gest stežući usne.

Odgovarajući na kritike korisnika Tvitera , Eskudero je rekla da već nekoliko meseci ima “teškoće” na privatnom planu i da je tokom 25 godina profesionalne novinarske karijere imala “čistu savest” i bila je ponosna na “rigorozan i proveren rad”.

“Rečeno je da je Natalija Eskudera danas (poznata kao) manipulatorka i RTVE novinarka koja laže”, napisala je u tvitu.

Izvinila se zbog nastale zabune i rekla da “ide na odmor”.

Izvor BBC na srpskom
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More