“Desila se nova ljubav”, Ivana Španović o svom novom dečku (FOTO)

Foto: Vikipedija
436

Srpska atletičarka Ivana Španović bila je u žiži nakon objavljivanja da ima novu ljubav. Ovoga puta za to nisu bili potrebni paparaci ni slično, već je ovaj ljubavni par to obelodanio na društvenoj mreži Instagram.

Španovićeva se sprema za nova velika iskušenja, ali je ovoga puta mnogo lakše. To je i samoa potvrdila, ispunjena ljubavlju svaki trening je lakši, a Marko je njen vetar u leđa tokom svakog skoka, piše Blic Sport.

 

“Ne volim previše da pričam o svom ljubavnom životu i dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj 2019. i zbog koje srećna ulazim u novu godinu. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja sa njegove strane. Uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan fizički rad i malo sportske sreće, na zaletištu sve najbolje funkcioniše i mogu najbolje da skočim”, istakla je Španovićeva za portal Republika.

Priliku za dokazivanje u novoj godini srpska atletičarka imaće već na Svetskom prvenstvu u zatvorenim uslovima u kineskom gradu Nanđing od 13. do 15. marta, gde će pokušati da odbrani zlato osvojeno u Birmingemu iz 2018.

“Ako budem fizički i psihički spremna, a zaobiđu me pehovi, mogu do najboljih skokova. Verujem da će tako biti u Tokiju, da mi moje četvrte Olimpijske igre, možda poslednje, budu i najbolje. U Riju sam osvojila bronzu, sada želim da medalja bude najsjajnija, zlatna”, dodala je naša najbolja atletičarka za pomenuti sajt.

Izvor Blic Sport
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More