Sve aplikacije sa pametnog telefona ostaju na jednom mestu, čak i ako ih deinstalirate

Foto/Unsplash/William Hook
203

Da li ste znali da i posle deinstalacije aplikacija sa vašeg Android pametnog telefona one sa njega ne nestaju zauvek?

Sve preuzete igre i programi povezani su sa vašim Google profilom i uvek ih je moguće vratiti pomoću “istorije preuzimanja” Google Play prodavnice. Ako deinstalirate aplikaciju, vrlo je lako možete pronaći u kolekciji aplikacija i zatim je ponovno instalirati na uređaj, piše Telegraf.

Pre nego što to uradite, morate da otvorite listu skinutih programa tako što ćete pokrenuti aplikaciju Play Store, pritisnuti na tri vodoravne linije u levom gornjem uglu ekrana i izabrati My apps & games.

Na raspolaganju su vam dve opcije: Installed, pod kojom se nalaze sve vaše instalirane apliakcije, i Library, gde možete naću sve aplikacija koje ste ikada preuzimali na svim uređajima sa kojih ste sa vašeg Google naloga pristupali Play Store-u.

Za svaku od opcija, na raspolaganju su vam dve mogućnosti: Install – instalacija aplikacije ili X – za deinstalaciju instaliranih aplikacija.

Izvor Telegraf.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More