Susret sa princom Dubaija, Novak Đoković inspiriše ceo svet (FOTO)

Foto: Wikimedia Commons
259

Novak Đoković se i dalje sprema za novu sezonu u Dubaiju, a uskoro kreće na put za Australiju gde će od 3. januara igrati na ATP kupu.

Ipak, Novak je proteklih dana vredno vežbao, poznato je da je tamo u istor vreme bio i sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, sa kojim je imao i zajednički deo treninga.

Nije samo Ronaldo bio taj sa kojim se Đoković susreo u Dubaiju. Srpski teniser je objavio i fotografiju sa šeikom Hamdanom Bin Mohamedom bin Rašidom Al Maktumom, princom iz Dubaija, piše B92.

“Oduvek sam imao veliku strast i posevećenost kao i ljubav prema sportu. Uspeo sam to da pretočim u profesionalnu karijeru i iskoristim izazov za lični rast i napredak na svakom nivou, na dnevnoj bazi, ali isto tako i da bih inspirisao ljude oko sebe da koriste sport kao platformu za dobro – disciplinu, takmičenje, fer-plej, jedinstvo, timski rad”.

“Na svom putu sam upoznao mnogo etuzijasta koji vole sport, ali ti Faz su tu strast i posvećenost i poštovanje prema sportu podigao na drugi nivo. Volim tvoj rad i srećan sam da mogu da pomognem u tvojoj fantastičnoj misiji kako bi ljubav prema sportu približili ljudima”, poručio je Đoković uz komplimenete princu iz Dubaija.

Novak Đoković će uskori igrati na ATP kupu u Brizbejnu gde će biti deo tima Srbije.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More