Okončana drama i višednevna potraga! Pronađena nestala devojčica Monika Karimanović!

Beogradski mediji iznose različite detalje u vezi sa ovim slučajem

321

Oteta devojčica Monika Karimanović pronađena je živa, potvrdio je MUP. Beogradski mediji iznose različite detalje u vezi sa ovim slučajem.

Kako navodi Kurir, Monika Karimanović (12) iz niškog naselja Suvi do pronađena je danas živa i zdrava u ataru sela Svrljiški Miljkovac. Portal navodi i da sudbina njenog otmičara Ninoslava Jovanovića zvanog “Malčanski berberin“ za sada nije poznata, a da je devojčica pronađena u grobnici.

“Blic” navodi da je Monika Karimanović spasena u selu Pasjača i da je reč o selu iz kog je majka odbeglog Ninoslava Jovanovića. Kako saznaje list, Monika je pronađena u napuštenoj vikendici bez vidljivih povreda.

u trenutku kada je policija opkolila Malčanskog berberina, on devojčicu pustio i zatim nastavio da beži, dok je “Novostima” potvrđeno to da je Malčanski berberin uhapšen.

Ministar Nebojša Stefanović i dodao da se za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem i dalje traga.

On je rekao da je devojčica pronađena u ataru sela Svrljiški Mirkovac i da će biti predata Hitnoj pomoći.

Dodao je da je u toku potraga za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.

“Pretpostavlja se da je on na teriroriji Niškog okruga i intenzivno se traga za njim, očekujem da će pripadnici policije uspeti da dođu do njega”, rekao je Stefanović.

 

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More