Britanska vlada zapošljava “čudake bez fakulteta”

Foto/Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali, FILE
88

Britanska vlada zaposliće grupu “super-talentovanih čudaka” bez fakulteta, a poziv onima koji se tako osećaju da se prijave upućen je na blogu savetnika permijera Borisa Džonsona, Dominika Kamingsa.

“Potrebni su nam pravi džokeri, umetnici, ljudi koji nikada nisu išli na fakultet i koji su se probili iz užasne rupe pakla, čudaci”, napisao je Kamings, prenosi AP.

Njegov blog je često kritičan prema britanskoj eliti, iako se Džonson obrazovao na najugledniimje obrazovnim institucijama.

“Ako želite da shvatite šta bi mogle da urade ličnosti oko Putina, ili kako bi međunarodne kriminalne bande mogle da iskoriste rupe u obezbeđenju naših granica, ne trebaju vam diplomci sa Oksforda”, dodao je Kamings.

Kamings je bio direktor kampanje propagiranja Bregzita, a njegova strategija doprinela je ubedljivoj pobedi Džonsona na vanrednim parlamentarnim izborima 12. decembra.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More