Slavna glumica prvi put postala majka u 47. godini

Foto/Printscreen/You Tube
158

Kameron (47) i Bendži su pokušavali godinama da dobiju dete i kad su saznali da je glumica trudna nisu mogli da sakriju sreću. U januaru 2018. godine izvor za “US Weekly” rekao je da par jako želi dete i da su depresivni što im ne uspeva, prenosi Blic Žena.

Međutim, glumica je pre nego što je upoznala ljubav svog života izjavila da ne želi decu.

“Dete je obaveza, svaki dan po ceo dan do 18 godine. Život bez dece ja lakši. Volim da zaštitim ljude, ali nikad me nije privlačila ideja da budem majka. Za sada sam dobro i ne bih da imam decu. Dosta sam uradila u životu”, rekla je Kameron u julu 2014. godine za “Esquire” magazin.

Sve se promenilo kad su Kameron i Bendži rekli sudobnosno “da” 2015. godine. Tokom veze, a kasnije tokom braka nisu želeli da otkrivaju privatne detalje o zajedničkom žviotu.

Glumica je na Instagramu objavila srećnu vest i čestitala pratiocima Novu godinu.

“Srećna Nova godina od Mejdensonovih. Srećni smo, blagosloveni i zahvalni što novu deceniju započinjemo rođenjem ćerke Radiks Mejden. Odmah nam je ukrala srca i učinila našu porodicu kompletnom. Presrećni smo što delimo našu radost sa vama, ali isto tako želimo da zaštitimo našu privatnost. Nećemo objavljvati fotografije bebe, niti objavljivati informacije, osim da je mnogo slatka. Želimo vas sve najbolje, srećnu Novu godinu i novu deceniju”, napisala je Kameron Dijaz na Instagramu.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More