Nestala Srpkinja u Kanadi, bila je u centru grada kada joj se gubi svaki trag, policija uputila apel

Foto: printscreen/youtube
252

Prijatelji su rekli da je Slađana već jednom nestala kada je bila bolesna i da je tada u gradu Edmontonu nestala na nekoliko dana

Prijateljica Slađana nestala i da se o njoj ništa nije čulo od “Dana boksa” u tom gradu. Ovo je veoma neobično ponašanje za nju i veoma se brinemo. Apelujemo na sve koji nešto znaju o njoj da se jave. Želimo da znamo da li je možda neko video u vreme Božićnih praznika – navodi njen prijatelj.

Slađana Petrović je opisana kao belkinja, visine 170 centimetara, težine oko 117 kilograma, krupnije građe, braon kose i plavih očiju, pišu Večernje novosti.

“Slađana Petrović je živela sama u centru grada. Potiče iz Srbije, a srpski joj je maternji jezik, iako govori engleski. Veoma je tiha i povučena”, rečeno je na konferenciji za medije.

“Nije imala mnogo poznanika, ali je imala krug veoma dobrih i odanih prijatelja. Ima prijatelje koji zaista brinu za nju. Voleli bismo da naglasimo da Slađana nikome neće nauditi niti učiniti pogrešno. Ona ima prepisanu terapiju i brinemo da li je na vreme uzela lekove”, rekla je njena prijateljica Elizabeta Alaga koja nije otkrila od čega žena boluje.

Prijatelji su rekli da je Slađana već jednom nestala kada je bila bolesna i da je tada u gradu Edmontonu nestala na nekoliko dana.

Izvor Večernje Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More