“Prolazio sam kroz raj i pakao”, Novak o “najneverovatnijem meču karijere” (VIDEO)

Tannjug/ AP Photo/Steve Christo
183

Novak Đoković je nakon neverovatne borbe uspeo da slomi Danila Medvedeva sa 6:1, 5:7, 6:4, a kako je taj meč postao antologijski, postaće i izjava koju je Srbin dao nakon meča.

Nakon gotovo tri sata tenisa je uspeo da izađe na kraj sa Rusom:

“Bilo je jako emotivno i stresno, pogotovo u drugom setu kada se lomio rezultat. Osećao sam pritisak i u trećem setu. Na neki način sam bio bespomoćan u određenim trenucima, jer je on igrao toliko čvrsto i malo je grešio. Bilo ga je teško probiti sa bilo koje strane. Napredovao je dosta i u svojoj kretnji. Mislim da sam izvrsno igrao do 6:1 i 1:0 u drugom setu. Malo je sreće tada falilo da zadržim svoj servis i mislim da bih ga slomio u tom trenutku da sam uspeo”, rekao je Đoković posle meča za Sport Klub, prenosi Blic Sport.

Otkrio je i kada se iznervirao:

“Iznervirao sam se malo, on je podigao nivo igre i brzo je bilo 4:1. Uspeo sam da se saberem i dođem do 4:4 i 5:5. Na njegove servise tada sam mogao da odigram malo hrabrije, jer su oba gema bila tesna. Malo sam previše pasivno igrao, a on je znao šta radi”, rekao je Novak.

“Treći set je bio neverovatan, mnogo energije je potrošeno. Onaj poen je bio neverovatan kada sam spasio servis. Ovo je definitivno jedan od najneverovatnijih mečeva koji sam igrao za reprezentaciju i u svojoj karijeri. Što se tiče emocija, prolazio sam kroz i raj i pakao u istom meču”, izjavio je naš najbolji teniser.

Izvor Blic Sport
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More