“Ne znam kako je umrla”, glumac Feđa Stojanović otkrio da se Neda borila sa opakom bolešću (FOTO)

Foto: Wikipedia/Branko Đurković
404

Poslednjih godina glumac Feđa Stojanović delio je scenu sa preminulom Nedom Arnerić. U trenucima dok nisu igrali na daskama koje život znače, vodili su prijateljske razgovore u kojima mu je Neda često govorila kako se bori sa opakom bolešću.

Vanvremenski šarm večite devojčice, Neda Arnerić bila je simbol bivše Jugosolavije

“Igrali smo dosta tokom njene karijere, poslednjih godina radili smo predstavu „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“. To je izutetno volela. Za sve ove godine prolazila je kroz neverovatne faze. U zadnjih nekoliko godina najviše ju je pogodila prvo bolest supruga, a onda njegova smrt. Iskreno rečeno, dolazila je do ređe dobrih raspoloženje, često je bila u depresijama. Pokušala je da se ubije, pre nekoliko godina, što je bio uzrok tog njenog stana”, započinje priču glumac koji dodaje da još nije skupio hrabrosti da se čuje sa Nedinim bratom i govori kako misli da je posledica smrti lekovi koje je uzimala, piše Blic.

Foto: PrintScreen/YouTube/Glumac Feđa Stojanović

“Ne znam kako je umrla, da li je pokušala da sebi oduzme život ili je prirodna smrt. Njen život je bio ogromna depresija, često mi je pričala kako je pod lekovima, da ide kod psihijatra. Možda je njena smrt upravo posledica svih tih lekova koje je uzimala. Depresija je zlo u njenom život. U njenoj glavi se svašta izmešalo. Imala je takav život, a najveći problem je bio taj što je preskočila mnoge faze u svom životu. Nije imala detinjstvo, kao devojka nije izlazila već je mnogo snimala i radila, te na čovek to ostavi mnoge posledice, što je i sama znala da kaže”, izjavio je Stojanović. Poslednji put su zajedno igrali predstavu, nakon toga je Neda žurila da se spremi za put, jer se radovala odlasku u Indiji, gde je otišla kako bi uz pomoć meditacije i joge uspela da se reši depresije.

Preminula slavna Neda Arnerić

“Pre mesec dana smo gostovali, videla sam da se potpuno oporavila. Nije baš bila stara Neda, ali se videlo da sve ide na bolje. Rekla mi je da to zato što je išla u Indiju na proputovanje sa joginima gde je provela mesec i po dana. Posle toga je otišla u Austriju na skijanje, jer tamo ima neki manji stančić. Čuli smo se i pitam je kako si? Tada mi je rekla:”Nije onako kako sam očekivalia, ali sam se oporavila, tu su mi prijatelji, te ne mogu da pričam. Čućemo se…” Nikada se posle toga nismo čuli…”, objasnio je glumac.

Ovako je Neda Arnerić govorila o Čoli, Bregi, ali i sebi kao seks simbolu!

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More