“To pitajte njegovu ženu Jelenu”, Srđan Đoković ispričao detalje iz Noletovog života a ovo je za aplauz

(AP Photo/Steve Christo)
231

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, gostovao je u jutarnjem programu na TV “Prva”, kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, te podelio pojedine detalje iz porodičnog života.

Novak Đoković juče je zajedno sa kolegama iz reprezentacije osvojio ATP kup u Australiji, čime su još jednom obradovali čitavu naciju, prenosi Blic.

Srđan je o ovom, ali i svim drugim Novakovim uspesima, razgovarao sa voditeljima, a Jovana Joksimović u jednom trenutku upitala ga je o Noletovim životnim navikama.

“Novak je promenio ishranu, izuzetno vodi računa o načinu života. Koliko u proseku spava Novak”?,  pitala je Jovana Joksimović Đokovića.

“Pa nisam baš tačno siguran, to pitajte njegovu ženu Jelenu, ali spava najmanje osam sati”, odgovorio je Srđan Đoković kroz osmeh.

Novakov otac potom je na prelep način govorio i o tome na koji način su on i njegova supruga Dijana Đoković učili Novaka da se nosi sa porazima.

“Niko ne podnosi poraz onako kako on to podnosi. On se tako rodio, u kući sportista je odrastao i učili smo ga tome da se sport sastoji iz pobeda i poraza. Pored toga što je veliki sportista, Novak je veliki čovek, pravi predstavnik Srbije”, istakao je Srđan Đoković.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More