“Naježim se svaki put”! Nole se obratio svojim navijačima evo šta im je poručio (FOTO)

(AP Photo/Steve Christo)
122

“Kakav pobedonosni početak 2020. godine”! Novak ovim rečima izrazio zahvalnost svojim navijačima koji su ga hrabro bodrili u svakom minutu ATP turnira. U svojoj objavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici nije krio oduševljenje prema svima koji su bili uz njega u odlučujićim trenucima.

Napisao je da mu je bila izuzetna čast da predstavlja Srbiju na ovako važnom turniru i da je Srbija pobedila zahvaljući zajedničkim snagama.

Svetski kralj tenisa još jednom je pokazao svoju pobedničku stranu i oduševio sve koji su ga gledali i uživali u njegovoj igri.

Posebno se zahvalio svojim prijateljima i timu koji su bili tu za njega protekle dve nedelje i bez koji pobeda ne bila tako “istorijska”.

A što se tiče srpskih navijača u Sidneju i Brizbejnu Novak je imao posebnu poruku!

“To je bila najbolja podrška koju sam ikada doživeo na teniskom terenu. Naježim se svaki put kada pomislim na taj ambijent. Hvala što ste nam pomogli da osvojimo veliki trofej za Srbiju. Želim svima srećnu 2020 godinu. Živeli”, napisao je Nole.

 

Izvor Naši u svetu Fb stranica Novak Đoković
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More