Princ Hari se pojavio na javnom događaju, ovo je ujedno i poslednja kraljevska dužnost pre tranzicije (FOTO)

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
359

Britanski princ Hari prvi put je danas učestvovao na javnom događaju, otkako je kraljica Elizabeta ispunila njegovu želju i želju njegove supruge Megan da se povuku iz kraljevskog života i vode nezavisniji život.

Posle šokantne odluke Megan i Harija, mnogi pominju događaj iz 1936. godine

Princ Hari, šesti po redu na prestolu, posmatrao je decu koja su igrala ragbi u dvorištu Bakingemske palate, preneo je Rojters.

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Taj događaj je Harijeva poslednja kraljevska dužnost pre nego što on i Megan počnu period tranzicije, navodi agencija.

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Britanska kraljica Elizabeta Druga saopštila je da se saglasila sa željom princa Harija i njegove supruge Megan da vode nezavisniji život i tokom “kriznom sastanka” dogovoren je prelazni period tokom kojeg će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji.

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Kraljica je istakla da “apsolutno podržava” njihovu želju da stvore novi život kao mlada porodica, ali da bi više volela da i dalje u potpunosti obavljaju svoje kraljevske dužnosti.

Princ Hari se videom obratio javnosti, evo šta je povod i šta je najavio (VIDEO)

“Iako bismo više voleli da oni u potpunosti obavljaju dužnosti članova kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da imaju nezavisniji život kao porodica”, poručila je kraljica i dodala da Hari i Megan ostaju cenjeni članovi njene porodice.

Megan Markl se oglasila o “kriznom sastanku”

Prijatelj otkrio kako je Vilijam reagovao na odluku Megan i Harija, kraljica dala rok od 72 sata

Ugledan kanadski list poručio Hariju i Megan: Niste dobrodošli u našu zemlju

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More