Evo šta može da se desi kad mladoženja napiše na društvenoj mreži status o venčanici svoje verenice

Foto/Unsplash/Christopher Campbell
159

Budući mladoženja izazvao je pravi haos i na internetu i u svom ljubavnom životu kada je napravio problem zbog cene haljine koju je izabrala njegova verenica, prenosi Klix.ba.

Objava koju je jedan korisnik Reddita napisao na ovoj platformi dovela ga je u ozbiljan problem. Naime, on je pisao o svom venčanju, pa se tom prilikom se požalio na cenu venčanice koju njegova verenica želi da kupi. Kako je ovom objavom izazvao veliku reakciju korisnika, ona je došla i do njegove buduće supruge, koja je, nakon što ju je pročitala, odlučila da otkaže venčanje, piše Indy100.

Korisnik koji se predstavio pravim imenom, Džoš, na ovoj stranici prvo je pitao ljude je li on “loš čovek što smatra da je izbor venčanice njegove verenice previše ekstravagantan i što joj je predložio alternativu”, a onda im je počeo objašnjavati kako je on mnogo racionalniji s novcem nego njegova buduća supruga.

“Venčanje je dogovoreno za juli, našli smo mesto i skoro sve je sređeno. Ostalo je samo da se kupe haljine za deveruše i venčanica. Oboje smo za venčanje izdvojili 10.000 dolara, sve je plaćeno i ostalo nam je još 6.000, koje smatram da bi trebalo da dodamo novcu koji smo planirali da potrošimo na medenom mesecu. Mi nikad nismo bili ekstravagantni, a onda je došlo vreme da ona izabere venčanicu. Svestan sam da je sve u vezi s venčanjem skupo, ali nisam očekivao da će hteti da plati 950 dolara za venčanicu i 120 dolara za veo”, piše u ovoj objavi.

On nakon toga ističe da ih njegovo odelo nije stajalo ništa i da je pronašao na internetu znatno povoljnije venčanice, koje joj je predložio kao zamenu.

“Ja ću odenuti stari smoking koji je moj otac nosio kada je ženio moju majku, samo sam ga malo doradio, a Ema ne može da obuče venčanicu svoje majke, jer obe tvrde da se stil znatno promenio, što je u redu. Na internetu sam na brzinu pretražio venčanice i video da je izbor veliki, kao i da ima mnogo venčanica sličnih onoj koju Ema želi, koštaju od 50 do 100 dolara. Nije mi cilj da škrtarim zbog venčanice koju će doslovno samo jednom da obuče, nego smatram da je ludost dati za jednu venčanicu više od 1.000 dolara, pogotovo zato što bismo to mogli izdvojiti za medeni mjesec. Pokušavao sam da joj pokažem neke venčanice na jednoj aplikaciji i nekim stranicama, ali joj se nijedna nije svidela. Ona je veoma vitka, ali izgleda da želi venčanicu koja je napravljena posebno za nju”, napisao je Džoš u nastavku.

Nakon toga je istaknuo da taj novac nije novac njegove zaručnice, jer će postati i njegov čim se budu vjenčali, čime je razbjesnio mnoge korisnike.

“Sve je prošlo veoma neugodno, jer sam rekao da neću dati toliki novac za venčanicu, a ona je tvrdila da daje svoj novac za nju, što i nije baš istina, jer ćemo se venčati i spojiti svoje finansije. Onda se morala umešati i njena majka, ponudila je da oni plate venčanicu, ali nije stvar u tome što mi ne možemo da to sebi priuštimo. To je venčanica! Na internetu postoje mnogo jeftinije venčanice! Mislio sam da će biti ushićena što sam otkrio jeftinije, koje izgledaju slično kao ona koju želi da kupi, ali se ona razbesnela i uznemirila. Jesam li nešto pogrešno učinio, jer je nakon svađe Ema postala veoma hladna prema meni? Juče mi je rekla da ako želim da štedim na njenoj venčanici, ona mora ozbiljno razmisliti o tome jesmo li jedno za drugo. Šokiran sam što je to rekla zbog jedne haljine. Odgovorio sam joj da se ponaša kao malo besno dete kojem ne daju igračku, zbog čega je ona otišla kod roditelja, koji su me zvali i rekli mi da sam šu*ak”, piše na kraju njegove objave.

Korisnici Reddita odmah su reagovali na ovo i većina njih se složila s izjavom mladinih roditelja, ali se priča ne završava na tome, prenosi Klix.ba.

Džoš je malo kasnije napisao i da je Ema odlučila da otkaže venčanje kada je otkrila da se na Redditu piše o njoj, budući da je on, osim svog imena, otkrio i njeno pravo ime.

Izvor Klix.ba
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More