Ministar pokrenuo nagradnu igru: 1.000 maraka novčana nagrada (FOTO)

"Prva nagradna igra na mojoj Fejsbuk stranici"

Foto: Facebook / Igor Crnadak
280

SARAJEVO – Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak objavio je na svojoj Fejsbuk stranici da organizuje nagradnu igru u kojoj je potrebno uočiti zastavu Republike Srpske na fotografiji sa današnje sednice Predsedništva BiH.

„Prva nagradna igra na mojoj Fejsbuk stranici. Prva osoba koja uoči zastavu Republike Srpske i zaokruži je na slici sa današnje sednice Predsedništva BiH dobiće novčanu nagradu od 1.000KM! Igra počinje sad“, poručio je Crnadak uz priloženu fotografiju sastanka Milorada Dodika, Željka Komšića i Šefika Džaferovića, na kojoj se vidi samo zastava Bosne i Hercegovine.

Današnja sednica članova Predsedništva BiH održana je nakon jučerašnjih protesta Dodika u vezi sa isticanjem zastave BiH na konsultacijama, navodi „klix.ba“.

Prva nagradna igra na mojoj Fejsbuk stranici.Prva osoba koja uoči zastavu Republike Srpske i zaokruži je na slici sa današnje sjednice Predsjedništva BiH, dobiće novčanu nagradu od 1000KM!!Igra počinje sad!!

Gepostet von Igor Crnadak am Mittwoch, 12. Dezember 2018

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More