Megan i Hari se više nećete vraćati u Britaniju?

(AP Photo/Frank Augstein, FILE)
479

Nakon što su princ Hari (35) i Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (38) objavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, Megan je otišla u Kanadu.

Britanski mediji sad šuškaju kako se kraljevski par više nema nameru da se vraća iz Kanade u Veliku Britaniju, prenose Večernje novosti.

Tvrdnje su dodatno potvrđene nakon što je izvor blizak kraljevskoj porodici otkrio da su zaposleni u Frogmor kotidžu primili obaveštenje da im njihove usluge više nisu potrebne.

Barem dvoje zaposlenih, upravnik kuće i spremačica, premešteni su na druge pozicije unutar domaćinstva, dok su ostali, među kojima su se našli kuvar i kućne pomoćnice obavešteni kako više neće raditi u domu vojvode i vojvotkinje od Saseksa u Vindzoru.

Iako su na imanju svi imali posla i nije bilo viška ljudi, zbog odluke bračnog para da barem deo godine žive u Kanadi, zaposleni jednostavno nisu potrebni. Britanski mediji tvrde da je sve ovo znak da Megan i Hari više neće vratiti u Veliku Britaniju.

To nije zvanično potvrđeno, ali su zaposlenima već navodno rekli kako mogu očekivati promene u narednim danima, dok je dvoje zaposlenih, koji su inače i živeli na imanju, dobilo obaveštenje da njihove usluge više neće biti potrebne.

“Pojedincima su već ponuđeni drugi poslovi u Bakingemskoj palati. Sve je to za njih došlo kao veliki šok, jer za svakog je od njih bila velika čast da rade u Frogmor kotidžu”, otkrio je izvor blizak porodici.

Odluka o odstupanju s kraljevske dužnosti odjeknula je svetom, a stručnjaci sugerišu da svoj budući stil života mogu da finansiraju putem internet ugovora i tako zarade milione.

Izvor Večernje novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More