Pretučen dečak srpskog porekla jer je odbio do skine krst oko vrata

Foto: Pixabay
388

Francuski sajt “Svi Srbi u Parizu” objavio je informaciju da je jedan dečak srpskog porekla u Parizu brutalno pretučen jer je odbio da skine lančić sa krstom.

Napad se dogodio u utorak, u školi “Marks Dormoa” u 18. pariskom arondismanu.

“Ovaj strašan događaj se dogodio u utorak ujutru u dvorištu škole. Iako mu je krst na ogrlici bio ispod odeće, mladom Srbinu su prišla petorica dečaka i rekli mu da skine krst. L.P. je odbio, pri čemu su ga sva petorica okružila i insistirala da to uradi. Kako nisu uspeli da ga nateraju, jedan od njih, koji mu je stajao iza leđa, iznenada ga je oborio na zemlju i sva petorica su počela brutalno da ga šutiraju gde su stigla.

Dečak je dobio udarce po celom telu. Pocepana mu je usna, dobio je nekoliko udaraca u predelu testisa i u glavu. Petorica napadača ga nisu štedela i veoma su bili brutalni, na očigled drugih učenika. Ova situacija je trajala sve dok nekoliko učenika nije počelo da viče i doziva pomoć, a to nije bilo odmah“, navedeno je na sajtu „Svi Srbi u Parizu“.

Dečaka čiji se identitet ne navodi u dvorištu škole napalo je petoro dece uzrasta 11 godina.

Navedeno je i da su roditelji podneli tužbu.

Izvor ssup.fr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More