“Naučio si me da ne odustajem”! Legendarni Miha nije mogao da sakrije suze u emisiji! (VIDEO)

ANSA/GIORGIO BENVENUTI
152

Bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga poslao je emotivnu poruku podrške Siniši Mihajloviću.

Mihajloviću je tokom gostovanja na jednoj italijanskoj televiziji puštena video poruka njegovog velikog prijatelja, na koju nije ostao imun, piše B92.

Legendarni Srbin, koji se leči od leukemije, nije mogao da sakrije emocije i zaplakao je uživo u emisiji.

View this post on Instagram

SINISA ❤️🤗

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official) on

Ćao Siniša, kako si brate? Veliki čoveče. Sećam se kada smo bili zajedno u Sampdoriji, nismo se odvajali. Stalno smo hteli isto, da budemo najbolji u svem. Ti si me naučio da nikada ne odustajem, budem svoj i uvek idem podignute glave“, poručio je Zenga.Čuveni Italijan, osvajač “duple krune” sa Crvenom zvezdom u sezoni 2005/2006, jedan je od mnogih sa Apenina koji je javno izrazio podršku Mihajloviću.”Dokazao si da si čovek sa velikim “Č”. Nikada nisam ni sumnjao u to. Šaljem ti veliki pozdrav iz Milana. Brate, veliki igraču…“, zaključio je Zenga.

Mihajlović je u julu otkrio da boluje od leukemije, oporavak ide prema planu, ali prema njegovim rečima još uvek mora da bude oprezan, iako je prošlo najkritičnijih 100 dana.

Izvor B 92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More