Avikompanija Vizer prevezla dosad pet miliona putnika u Srbiji!

Danas Vizer leti na 13 linija ka sedam zemalja do i iz Beograda i pet linija ka četiri zemlje do i od Niša

42

Aviokompanija Vizer objavila je da je tokom deset godina rada prevezla pet miliona putnika u Srbiji.

Prvi let, najvećeg niskotarifnog avio-prevoznika u centralnoj i istočnoj Evropi, iz Srbije je obavljen 2010. godine, rečeno je na konferenciji za novinare, uz podsećanje da je Beograd bio jedan od prvih aerodroma u mreži Vizera u regionu jugoistočne Evrope sa letovima za Dortmund i London.

Danas Vizer leti na 13 linija ka sedam zemalja do i iz Beograda i pet linija ka četiri zemlje do i od Niša.

Navedeno je da je prošla godina bila rekordna po broju putnika iz Srbije koji su leteli Vizerom, a bilo ih je oko 895.000.

“Zadovoljni smo rezultatima koje smo prošle godine ostvarili u Beogradu, kao i prijemom na koji smo naišli otkako smo počeli da poslujemo na ovom aerodromu koji je važan za ceo Balkan”, izjavila je menadžerka korporativnih komunikacija u Vizeru Paulina Gosk.

Vizer je najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 120 aviona i koja u ponudi ima više od 700 destinacija sa 25 aerodroma i povezuje 154 destinacije u 45 zemalja, piše N1.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More