Pucnjava u nemačkom gradu, ima povređenih i mrtvih? (FOTO)

118

Nekoliko osoba je povređeno a strahuje se da ima i mrtvih pucnjavi u nemačkom gradu Rot am Ze, javlja Rojters.

Nemačka policija na Tviteru je objavila d aje napadač uhapšen. Prema prvim informacijama policija veruje da je pucnjava povezana sa ličnim razlozima i da se ne veruje da ima još napadača.

Pucnjava odigrala nešto posle podneva, a nemački “Fokus” je na sajtu objavio nezvanične informacije da je ubijeno šest osoba.

Portparol policije Holger Binert izjavio je za nemački n-tv da ne može trenutno da potvrdi koliko je ljudi ubijeno.

“Uhapsili smo osumnjičenog”, rekao je Binert, dodajući da prve informacije ukazuju da se napadač znao sa jednom ili više žrtvi.

Pucnji su se začuli u malom gradu u Nemačkoj, u kojem živi tek 5.300 stanovnika, a udaljen je 110 kilometara od Štutgarta . Lokalni mediji su objavili da ima šestoro mrtvih, dok je policija samo rekla da su”mnogi poginuli i mnogi povređeni”.

Nemački mediji spekulišu da je motiv pokolja “ljubavne prirode odnosno ljubomora”. Organi reda oglasili su se saopštenjem da nije reč o terorističkom napadu, već o “svađi u porodici”.

Nemački tabloid Bild objavio je da je napadač muškarac u 30-im godina, a da su žrtve članovi njegove porodice.

Pojedini mediji objavili su nezvanične informacije da je šest osoba ubijeno.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More