Dženifer Aniston se oglasila nakon tvrdnji da su ona i Bred Pit ponovo zajedno

(Photos by Jordan Strauss/Invision/AP)
223

Više od nedelju dana svet bruji o susretu Dženifer Aniston i Breda Pita na 26. dodeli SAG nagrada, a sada kruže nove informacije da se par navodno još pre izvesnog vremena pomirio, ali da to kriju od javnosti, piše Blic.

Kako piše “Mirror”, Dženifer i Bred ponovo su u vezi, a njihovi najbliži prijatelji ispričali su medijima da je par najmanje pet puta bio na sastanku pre nego što su se sreli na crvenom tepihu na dodeli nagrada.

Kako se navodi, oni su čak i božićne praznike proveli zajedno u domu Dženifer Aniston.

Kada su Dženifer rekli kako je Bred Pit reagovao dok je gledao njen govor, imala je samo jedan komentar

– Mislim da ona njega nikad nije ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kad je otišao s Anđelinom Džoli. Trebalo joj je mnogo vremena, ali sve mu je oprostila. To je glavni korak ako želite da krenete dalje – rekao je prijatelj glumice.

Ni Bredovi prijatelji nisu se sudržavali da pričaju o ovoj temi.

– Jedino o čemu priča je Dženifer. Obnovili su svoju romansu i nisam ih video ovoliko srećne već godinama – rekao je jedan Bredov kolega čiji se identitet krije od javnosti.

Pit je nedavno upitan da li će se sa Dženifer pojaviti na dodeli Oskara, na šta se on nasmejao i rekao da nema pratnju, a njegova bivša supruga tvrdi da u pričama o pomirenju za sada nema istine.

– To je presmešno. O čemu sve ljudi neće pričati – rekla je Dženifer Aniston stranim medijima.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More