“Kuva se već neko vreme”, Megan donela veliku odluku i sve će ispričati javno

(Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP)
318

Kako se navodi, to joj je u planu već neko vreme, jer zna da će je ona razumeti i stati uz nju.

Megan Markl odlučila je, kako pišu strani mediji, da prvi intervju da slavnoj voditeljki Elen Dedženeris.

“Elen Dedženeris i Megan Markl već su imale inicijalni dogovor oko intervjua. To se ‘kuva’ već neko vreme” rekla je Meganina prijateljica za britanske medije, prenosi Blic.

“Rekla mi je da Elen razume njenu patnju i bol i njoj će sve reći. Uverena je da su one srodne duše”, dodala je ona.

Nakon što je ova vest obišla svet, Elen je upitana o vojvotkinji od Saseksa:

“Da li ste uzbuđeni zbog toga što ćete možda intervjuisati Megan Markl? – na šta je ona odgovorila: – Naravno da sam uzbuđena”, što su mnogi odmah shvatili kao potvrdu.

Elen i Megan srele su se pre nekoliko godina u skloništu za pse u Los Anđelesu, gde je Elen podstakla Megan da udomi svog prvog psa, Bogarta. Od tada su kontaktu. Elen i njena supruga Porša de Rosi čak su i doputovale u London kako bi videle Meganinog i Harijevog sina Arčija.

“Videla sam kako ih napadaju i to nije fer. Oni su dvoje najprizemnijih ljudi koji imaju puno saosećanja za svakoga, toliko dobrog rade za ovaj svet”, rekla je Dedženeris u svojoj emisiji nakon što su Megan i Hari odlučili da napuste kraljevsku porodicu.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More