Slede premijere širom Evrope i Kanade, film „Ajvar“ oduševio publiku u Beču i Cirihu

Foto: PrintScreen/YouTube
454

Film „Ajvar“ rediteljke Ane Marie Rossi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je oduševio publiku u Beču i Cirihu.

Premijeri u Beču, koja je održana u petak, 24. januara, u čak tri rasprodate sale, prisutvovao je deo autorske i glumačke ekipe, rediteljka Ana Marija Rossi, producent Nikolina Zečević,glumci Vesna Čipčić i Sergej Trifunović, koje je publika nagradila aplauzima i ovacijama, navodi se u saopštenju distributerske kuće Art Vista, piše Danas.

Oni koji su propustili svečane premijere u ovim gradovima, imaće priliku da ovo ostvarenje pogledaju narednog vikenda (1. i 2. februara), a u nedelju, 2. februara, film će se naći i na repertoaru bioskopa u 16 gradova širom Nemačke. Film će biti prikazan i u Norveškoj i Švedskoj, dodaju distributeri.

Film koji je prikazan u Srbiji uz odlične komentare kritike i publike i ovenčan brojnim festivalskim nagradama, od 1. februara moći će da vide i gledaoci u Kanadi, i to u Torontu i Vankuveru (1. februara), Vindsoru (9. februara), Montrealu (15. februara), Voterlu (16. februara) i Otavi (22. februara).

U ovoj, na prvi pogled običnoj priči koja je dotakla srca publike gde god je prikazana, igraju i Miodrag Krstović, Branka Petrić, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Pavle Pekić, Ivana Šćepanović, Igor Borojević, Srđan Miletić, Paulina Manov i Mirko Vlahović.

Izvor Danas
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More