Direktor policije Crne Gore: Policajci neće nasesti na provokacije

Mitropolit Crnogorsko primorski Amfilohije je sinoć rekao da se moli Bogu da urazumi sve u Crnoj Gori

Foto: YouTube Printscreen
131

Direktor crnogorske Uprave policije Veselin Veljović izjavio je da pripadnici policije neće nasesti na provokacije bilo koje vrste, piše N1

“Pokušaji sa pojedinih političkih i verskih adresa da utiču na naše službenike, neće imati uporište i ne mogu dovesti u pitanje profesionalni odnos prema postavljenim zadacima”, kazao je Veljović.

Prema njegovim rečima, jedinstvo u redovima policije se ne dovodi u pitanje i svi zajedno predano i odgovorno deluju u interesu svih građana države i u toj nameri će istrajati.

“Pripadnici policije neće nasesti na provokacije bilo koje vrste”, naveo je Veljović, objavljeno je na Tviter nalogu Uprave policije.

Mitropolit Crnogorsko primorski Amfilohije je sinoć rekao da se moli Bogu da urazumi sve u Crnoj Gori, naročito policiju.

“Ovih dana mi se javlja dosta policajaca, traže blagoslov i mole da litije budu istinski crkvene da ne prelaze u bilo kakva druga opredeljenja, da budu božije litije. I to treba da poštujemo”, rekao je on.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More