“Er Srbija” zbog velikog interesovanja povećava broj letova na ovoj relaciji

Wikimedia Commons
139

Er Srbija će, zbog izuzetno velikog interesovanja putnika, početkom letnje sezone povećati broj letova između Beograda i Istanbula na sedam puta nedeljno, saopšteno je iz te avio-kompanije.

Nacionalni avio-prevoznik trenutno obavlja letove do popularne turske destinacije tri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom i petkom.

“Impresivni rezultati na liniji Beograd-Istanbul pokazatelj su uspeha naše poslovne strategije i pravovremenog prepoznavanja prilika na tržištu. Pojačanje intenziteta letova uopšte ne iznenađuje, imajući u vidu da je u pitanju popularno turističko odredište i raduje nas što će naši putnici imati na raspolaganju čak sedam letova nedeljno“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Er Srbija je liniju za Istanbul, nakon pauze od dve i po godine, ponovo uspostavila 11. decembra 2019. Avioni nacionalne avio-kompanije sleću na novi Međunarodni aerodrom Istanbul otvoren 2018. godine.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More