Srpsko voće i povrće na Sajmu u Berlinu

Pixabay
122

Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu, drugu godinu za redom organizuju nastup 12 domaćih kompanija na međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća “Fruit Logistica” u Berlinu, od 5. do 7. februara.

Na sajmu “Fruit Logistica” 2020, srpski proizvođači predstaviće svoje proizvode na nacionalnom štandu Srbije na 123 kvadratna metra u hali B City Cube.

Svake godine na ovom sajmu nastupi oko 3.200 izlagača, a broj posetilaca dostigne oko 80.000.

“Fruit Logistica” pokriva svaki segment poslovanja sa svežim proizvodima i pruža mogućnosti upoznavanja sa inovacijama, proizvodima i uslugama u međunarodnom lancu snabdevanja, kao i za umrežavanje učesnika, navodi se u saopštenju PKS.

Kompanije iz sektora svežih proizvoda iz čitavog sveta, od globalnih do malih i srednjih kompanija, okupiće se u Berlinu sa ciljem da dodatno unaprede potencijal za poslovanje, steknu poslovne partnere i otvore vrata novih tržišta.

U okviru nacionalnog štanda Srbije, pod jedinstvenim brendom Serbia Does Fruit, predstaviće se 12 kompanija: Select Fruit iz Subotice, PDM Agro-fruit iz mesta Pudarci, Borovnica klub iz Mionice, Inter-funghi Požarevac, Glišić trend Loznica, Fine food line Kruševac, Fruct company Smederevo, Chirić agro MĐŽ Titel, Green energy group INT Mladenovac, kao i firme sa sedištem u Beogradu: Hladnjače Brestovik, D. V. A Sagal Agrar, i Pureberry, koji će se ove godine predstaviti i brendom Pureveg.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More