“Bilo je ludački jezivo”! Šokantna ispovest Džastina Bibera o najgorem periodu života! (VIDEO)

Foto printscreen You Tube
414

“Nekada samo hoćeš da se predaš… Sve mora da bude savršeno”, reči su koje popularni kanadski pevač Džastin Biber (25) izgovara u dokumentarcu u kojem je iskreno govorio o zloupotrebi psihoaktivnih supstanci.

Planetarno popularni mladi pevač, koji se proslavio širom sveta još kao tinejdžer, odlučio je da pred kamerama opiše svoju tešku zavisnost od droga, kojima je pribegao, kako kaže, pod teretom slave.

Biber je prošle godine na društvenim mrežama pisao o svojoj borbi protiv depresije, droge i slave, ali sada, prvi put, otvoreno i u pojedinostima, govorio je pred kamerama u dokumentarnoj seriji o svom životu, piše B92.

Možda vas zanima

Marihuanu je počeo da uzima još sa 13 godina, a ubrzo je posegnuo i za drugim opijatima kao što su ekstazi, psihoaktivne pečurke, tablete i alkohol.

“Ljudi nemaju pojma kako je to bilo opasno. Bilo je ludački jezivo. Budio bih se ujutru i prvo progutao tablete, popušio džoint i tako počeo dan. Zaista je bilo jezivo”, rekao je Biber u poslednjoj epizodi svog dokumentarca objavljenog na Jutjubu “Justin Bieber: Seasons”.

Kaže da je odlučio da prestane jer je osećao “kao da umirem”.

“Moji telohranitelji i osoblje ulazili bi noću u sobu da mi izmere puls”, prosetio se, prenosi Indeks. Navodi da je drogu koristio kako bi “pobegao od stvarnosti”.

“Samo što je moje iskustvo bilo pred kamerama i bio sam izložen drugačije od drugih mladih. Imao sam mnogo novca i mnogo toga na raspolaganju”, iskren je Biber.

Dokumentarac u 10 delova beleži objavu prvog albuma koji je kanadski pevač snimio za poslednje četiri godine i pruža uvid u privatni život Bibera i njegove supruge Hejli Biber i drugih članova porodice.

Film prati drugo razdoblje u kojem je Biber bio odsutan iz javnosti nakon što je 2017. godine naglo prekinuo svoju svetsku turneju “Purpose”, pravdajući se da mu je potreban odmor.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More