“On je idiot ali..”, ćerka princeze Jelisavete brani osramoćenog britanskog princa

Foto: PrintScreen/YouTube/princeza Kristina Oksenberg
248

Kristina Oksenberg (57), ćerka princeze Jelisavete Karađorđević i rođaka princa Čarlsa, tvrdi da princ Endru nije znao da ga Džefri Epstajn iskorišćava i da se nada da će on pomoći policiji u istrazi o pokojnom američkom milijarderu.

Prema njenim rečima, Epstajnu je bio “cilj” da upozna vojvodu od Jorka, što je postigao preko posrednice Gilen Maksvel, te da je sve što Federalni istražni biro treba da sazna od Endrua kako da uđe u trag ćerki medijskog tajkuna Roberta Maksvela, piše Blic.

“To je sve što im je potrebno od njega. Šta on može da im kaže? “Žao mi je, bio sam idiot”. Koliko puta to treba da vam kaže? Shvatili smo poruku”, izjavila je Oksenberg za “Foks njuz”.

Oksenberg je rekla da je vojvoda “pravio gluposti”, ali da “nije pedofil”.

“On nije organizator lanca prostitucije. Sigurna sam da mu je žao i da se gorko kaje. Voli svoju porodicu. Poštuje dužnosti. Voli majku i ne želi da ona pati zbog njega”, rekla je Kristina Oksenberg.

Princ Endru je izložen velikom pritisku nakon što su ga FBI i glavni tužilac Njujorka Džefri Berman optužili da “uopšte ne sarađuje” u istrazi o Epstajnu.

On odbacuje optužbe da izbegava saslušanje, a kraljica Elizabeta i princ Čarls su tim povodom održali hitan sastanak.

Virdžinija Roberts tvrdi da je bila Epstajnova seksualna robinja i da je tri puta imala seks sa vojvodom od Jorka: jednom u Londonu, dok je još bila maloletna, jednom u Njujorku i treći put u Epstajnovoj privatnoj vili na karipskom ostrvu Litl Sent Džejms.

Princ Endru poriče da je bio u “bilo kakvoj” vezi sa danas majkom troje dece, koja živi u Karnsu, u Australiji, i tvrdi da se ne seća fotografije iz 2001. na kojoj je sa njom i Gilen Maksvel.

Ranije ove nedelje Oksenberg je otkrila da je Maksvelova bila toliko zaljubljena u Epstajna da ju je zamolila da napiše biografiju kako bi ga ubedila da je zaprosi.

Gilen ju je navodno pozvala telefonom 1997. godine i zakazala joj sastanak u svom stanu u Menhetnu, za koji Oksenberg kaže da je “lepo uređen, ukoliko cenite konvencionalne cvetne tkanine i predvidljive ogromne imitacije vaza iz doba dinastije Ming”.

Prema rečima Oksenbergove, Maksvel je poštovala sva pravila bontona i ljubaznosti, a onda se “uzvrpoljila i počela da juri po sobi s rukama na uskim bokovima i očima uprtim u zamišljenu blisku budućnost, u kojoj su joj nade ostvarene”.

Oksenberg, koja je napisala delimično atobiografski romanu “Kraljevsko plavo”, tvrdi da joj je Maksvelova rekla:

“Ono što želim od tebe je moje Kraljevsko plavo. Džefri i ja ne možemo da nastavimo vanbračnu vezu. To ne izgleda lepo. Volim ga. Učinila sam sve za njega. Sve što je tražio. Kada umesto mene napišeš autobiografiju o mom životu, zaljubiće se u mene. Najzad će me poštovati. A onda će se i oženiti mnome. A to mi je cilj”.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More