Otkriveno kada i gde će biti održana komemoracija Kobiju i njegovoj ćerki, ova simbolika je iza toga

(AP Photo/Jessica Hill, File)
157

Svet i dalje ne može da se pomiri s činjenicom da nema jednog od najvećih košarkaša svih vremena. Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana poginuli su 26. januara u helikopterskoj nesreći u mestu Kalabasas u Kaliforniji sa još sedam osoba, a posle nekoliko dana otkriveno je i kada će biti održana komemoracija u čast velikana, piše sport.blic.rs.

Kako prenosi Los Anđeles Tajms, komemoracija Kobiju i njegovoj ćerki Đijani biće održana 24. februara u Stejpls centru. Ovu informaciju otkrio je izvor koji je želeo da ostane anoniman, a ovaj datum je odabran zbog simbolike brojeva. Brajantovu karijeru obeležio je broj 24 (uz osmicu koju je nosio na početku karijere), dok je njegova ćerka nosila broj 2, koji će simbolizovati mesec februar koji je drugi u godini.

Vanesa Brajant uputila posebnu molbu “Stejples centru”

Kao mesto komemoracije odabran je Stejpls centar, iako se prvobitno spekulisalo da bi to moglo da se održi na fudbalskom stadionu, gde može da stane više ljudi. Razlog je to što je Stejpls centar bio druga kuća Kobija Brajanta i u njemu je proveo 20 godina veličanstvene karijere.

Nema sumnje da će hala u Los Anđelesu biti mala da primi sve zaintersovane koji žele da prisustvuju komemoraciji. Još ne postoje informacije o tačnom vremenu, kao i eventualnim ulaznicama. Kako navode mediji, mesta će biti limitirana i ulaz će biti strogo ograničen.

Vanesa Brajant objavila fotografiju i poruku koje slamaju srce (FOTO)

Izvor Blic sport
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More