Video koji će vas oduševiti! Italijanka i Brazilac pričaju na srpskom! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube/Tijago i Eleonora u Beogradu
288

Fantastični Tijago Fereira koji je već odavno osvojio srpska srca svojom jednostavnošću i duhovitošću i fenomenalnim izgovorom srpskog jezika neprestano širi svoju ljubav prema našoj zemlji i u svetu je predstavlja na najbolji mogući način.

Tijago je snimio razgovor sa Italijankom Eleonorom koja se od početka jula prošle godine nastanila u Srbiji i tu planira da kako kaže ostane zauvek. Oni su međusobno razgovarali na srpskom jeziku i oduševili sve Srbe svojim govorom.

Pozitivni komentari samo pristižu na YouTube kanal Tijaga Fereire a mnogi su mu pozavideli na njegovom srpskom i složili se da mnogo bolje govori od nekih Srba.

“Gde ste drugari? Tijago Ferera ovde u Beogradu”, započinje video Tijago. Danas pravim ovaj video jer svi mi vi govorite Tijago kako to da si tako dobro naučio srpski jezik, ne grešiš nijedan padež pa kako, kako, kako?! E pa danas sam upoznao jednu gospođicu iz Italije koja me je oduševila svojim znanjem srpskog jezika. Ona se zove Eleonora. A sad ćete tek čuti kako to govori srpski Eleonora.

Zatim je pitao gospođicu iz Italije otkud ona u Srbiji, na šta mu je ona odgovorila da je to bila ljubav na prvi pogled.

“Dobro ja sam tu stigla prvi put prošle godine na putovanje i bila je ljubav na prvi pogled prema Srbiji i onda sam odlučila da tu živim”, kaže Eleonora.

Ona se Tijago našalio i pitao Somborce da li su oni znali da u njihovom gradu živi jedna takva Italijanka koja govori srpski i pitao je da objasni zašto je baš izabrala taj grad.

“Srce moje je tamo”, odgovorila je Eleonora i dodala da voli Sombor zato što je miran, zelen grad i grad umetnosti.

“Najzeleniji grad u Srbiji, najzeleniji u čitavoj Evropi čini mi se. Bio sam i ja u Somboru, volim i ja Sombor kako da ne, “U tem Somboru”, je l znaš tu pesmu od Zvonka Bogdana je l znaš”?, neumoran je Tijago.

“Eleonora reci mi je l ostaješ u Srbiji, šta planiraš da radiš”?, pita Tijago.

“Planiram da živim ovde zauvek”, sa oduševljenjem je rekla Eleonora.

“Somborci čuli ste, Eleonora, Italijanka u Somboru živi, govori srpski tečno šta još da vam kažem”, pokušava da provodadžiše naš Srbin Brazilac. Toliko je dobro naučio srpske običaje.

Na kraju se zahvalio Eleonori što su snimili video zajedno i pozdravio sve Somborce.

Pogledajte video, verujemo da će vas slatko nasmejati dijalog Eleonore i Tijaga koji su već pobrali sve simpatije i ljubav našeg naroda.

Video koji će vas nasmejati: Ovako izgleda kada Brazilac, koji živi u Srbiji, kupuje burek u pekari (VIDEO)

“Kuji mi te bre zadeva?!” Ovako to izgleda kada Brazilac progovori “po vranjanski i leskovački”! (VIDEO)

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More