“Otac joj daje opijate da bi pravila novac”, apel za oslobođenje Britni Spirs

Foto: PrintScreen/YouTube
315

Britni ne može da upravlja svojim bogatstvom od 2008. godine kada je, nakon nervnog sloma, to počeo za nju da radi otac Džejmi uz pomoć tima advokata

Legendarna pevačica Šer javno je podržala koleginicu Britni Spirs koja se bori da joj sud ukine starateljstvo koje otac Džejmi Spirs ima nad njom i upravljanjem njenom imovinom.

Šer je napisala je da je Britni potrebna pomoć jer kontroverzno starateljstvo, po njenom mišljenju, traje predugo, piše Telegraf.

Britni ne može da upravlja svojim bogatstvom od 2008. godine kada je, nakon nervnog sloma, to počeo za nju da radi otac Džejmi uz pomoć tima advokata.

Šer je obelodanila i ono što se godinama priča po Holivudu, a to je da Džejmi slavnoj pop pevačici daje opijate kako bi nastupala, odnosno “pravila pare” budući da je jedna od najuspješnijih muzičkih ličnosti u istoriji šou biznisa.

Šer se danima javno dopisuje sa obožavoacima Spirsove i priključila se trendu #freebritney.

Nedavno je bilo organizovano saslušanje u sudu o starateljstvu nad Britni, ali do medija nije došlo o čemu je tačno bilo reči.

Šer je koleginici, sa kojoj je u prošlosti trebalo da snimi duet, želela da pošalje zagrljaje, a svojim stavovima raznežila je obožavaoce ove zvezde.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More