“Bol koja ne jenjava”, ispovest kuma Šabana Šaulića koji je jedini preživeo tešku nesreću

FOTO: Youtube
321

Jedini koji je pre godinu dana preživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, jeste kum Šaulića Slobodan Bobi Stojadinović. Još uvek nije uspeo da se oporavi od nesreće, te se trenutno nalazi na rehabilitaciji u Beču.

Godinu dana kasnije, poručuje da još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da više nikada neće ugledati kuma i kolegu muzičara sa kojima je godinama nastupa, piše Blic.

“Kada me neko pita, “Bobi kako je?”, ja se rastužim. Odgovora nemam. Sve se nadam da će se moji mili, dragi i voljeni Šaban i Mirso odnekuda vratiti. Da, vratiti i da ćemo nastaviti tamo gde smo stali tog kobnog dana. Teško je zaista pričati o svemu tome jer meni vreme ne leči rane. Ne, niti će. Meni sve ovo produbljuje bol, koja ne jenjava, jer nema dana da se u mislima mojim ne javi, da ga neko ne spomene. Svaki kontakt s nekim ko me poznaje, a zna nas ceo svet postavlja isto pitanje. U bolnici, banji, od doktora do medicinskog osoba, naših ljudi sa prostora bivše Jugoslavije. Pitanje je isto, kako je? Kako je bilo? Zašto je bilo? Zašto smo rano otišli? Nemam odgovor i dalje na sva ta pitanja. Mislim da nikada neću imati. I dalje budan sanjam, nadam se, očekujem da će se odnekud svi pojaviti. Sve to produbljuje tugu koja ne prelazi. Ovo je samo mali deo kroz šta sve prolazim u ovih godinu dana. Dubinu tuge i bola samo ja i srce moje znamo” rekao je za “Blic” Slobodan. Danas je održan pomen pokojnom pevaču.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More