Karantin na kruzeru: Šetnje, filmovi, mađioničari, Oskar…

Foto: Tanjug/ AP Photo/Eugene Hoshiko
204

Posada kruzera “Dijamantska princeza potrudila se da putnicima, među kojima je utvrđeno još 66 novih slučajeva koronavirusa, prekrati vreme dok čekaju da prođe karantin, pa da mogu slobodno da izađu na japansku obalu.

Putnici, tako, uživaju u raznovrsnoj hrani, šetaju palubom, doduše po smenama, zajedno gledaju filmove u TV sali, zabavljaju se uz mađioničarske trikove, a pratili su uživo i ceremoniju dodele Oskara.

Sudeći po onome što neki od 3.700 putnika broda, od kojih je inficirano 136 osoba, objavljuju na društvenim mrežama, putnici izgledaju dobro raspoloženi dok uživaju u uslugama “Princeze”, piše Rojters.

Foto: Tanjug/ AP Photo/Eugene Hoshiko)

“Princeza podiže nivo uslugom hrane, moraće da me odvuku sa broda kad prođe karantin”, objavio je putnik Metju Smit na svom profilu, ispod slike dimljenog lososa i čokoladne torte.

Neki putnici, kao što je Aun Na Tan, bili su presrećni jer su uživo pratili dodelu Oskara iz svojih soba: “Obično je dodela uvek u toku naših radnih vremena i prošlo je puno godina od kako nisam imala priliku da je pratim uživo. Presrećna sam!”.

Za sada, čini se da su putnici srećni i da uživaju u privilegijama neočekivanog produženog odmora i čekaju sledeća uputstva ministarstva zdravlja. Bar oni koji su zdravi.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More