Prijatelji otkrili šta se Megan dešavalo na dvoru, a kako sada ona i Hari žive u Kanadi

Youtube printscreen
236

Megan Markl nakon što se udala za princa Harija postala je deo kraljevske porodice, a stroga pravila su u njoj izazivala veliku teskobu.

U oktobru je u dokumentarcu objavljenom nakon afričke turneje, Megan progovorila o svemu što je mučilo poslednje tri godine od ulaska u kraljevsku porodicu, piše Blic.

Nagomilani stres izazvan neobzirnim ponašanjem javnosti, medija i osuđivačkim stavom prema novoj vojvotkinji rezultirao je odlukom o odlasku iz Britanije, a na tom joj se životnom izazovu pridružio suprug princ Hari kao i naslednik Arči.

“Nisam imala pojma s kolikim ću se pritiskom susresti. Kada sam se zaljubila u Harija moji su američki prijatelji bili srećni zbog mene, ali oni iz Velike Britanije su mi rekli da će me tabloidi uništiti te da se ne upuštam u to. Teško je. Nije me mnogo ljudi pitalo kako sam. Nisam baš dobro. Teško je biti u fokusu javnosti i biti mlada majka, žena”, rekla je tada sa suzom u oku 38-godišnja Megan Markl, prenosi Tportal.

Tročlana porodica početkom godine svoj novi život potražila u Kanadi, u blizini Vankuvera. Hari i Megan napustili su sve kraljevske dužnosti i odlučili da budu finansijski nezavisni i graditi sopstveni put izvan britanske monarhije.

“Stalno govorim da nije dovoljno preživljavati, treba živeti i blistati”, rekla je u svom dokumentarcu Megan, a onda su našli rešenje kako bi njena budućnost bila manje stresna.

Kako govore njeni prijatelji za američke tabloide, Megan je tokom života u kraljevstvu patila od depresije, napada panike i bila je pod neverovatnim stresom pa, navodno, noćima nije spavala od brige kako će izgledati njena budućnost ukoliko se ne promeni nešto.

“Otkako je u Kanadi, vidljivo je da Megan blista i da je pod mnogo manjim stresom. Ona i Hari naprosto uživaju u Kanadi, sviđa im se život ovde. Sve je puno mirnije, prirodnije za odgajanje deteta i oni se kao supružnici mogu posvetiti jedan drugome u potpunosti”, rekao je za “People” izvor blizak Megan Markl.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More