“Nemam ništa da krijem”, Kevin iz “Sam u kući” otkrio da li ga je Džekson seksualno zlostavljao

FOTO: Printscreen/Youtube/VEVO
265

Mediji su nagađali kako je Majkl Džekson seksualno zlostavljao i Mekolija Kalkina, ali je glumac sve negirao.

Glumac Mekoli Kalkin (39) je u nekoliko navrata branio ugled kralja popa Majkla Džeksona nakon što su ga optuživali za seksualno napastovanje dece, a u najnovijem intervjuu je istakao da mu Džekson nikada ništa nije uradio, prenosi Telegraf.

Kalkin je jedna od najvećih filmskih zvezda 90-ih godina, a s Majklom Džeksonom je bio prijatelj. Džeksonove žrtve su o kralju popa progovorile u dokumentarnom filmu “Leaving Neverland”, koji je podigao mnogo prašine.

Mediji su nagađali kako je Džekson seksualno zlostavljao i Kalkina, ali glumac je sve negirao.

“Meni nikada ništa nije uradio. Nikada ga nisam ni video da je nekome nešto napravio nažao. Nemam ništa da sakrijem, pogotovo nakon što je prošlo toliko vremena”, rekao je glumac.

Kalkin se prisetio da je u jednom trenutku sreo Džejmsa Franka koji ga je pitao za komentar o kontroverznom dokumentarnom filmu, a nij hteo ništa da mu kaže.

Mekoli Kalkin je s Majklom Džeksonom počeo da se druži nakon što je postao poznati glumac, a čak je glumio i u spotu za njegovu pesmu “Black Or White”.

Zvezda mnogima omiljenog filma ističe da su on i kralj popa počeli da se druže zato što su obojica imali očeve koji su ih pritiskali da postanu slavni. Glumac i pevač odlično su se zabavljali i stalno smejali, a tu tradiciju nastavio je s njegovom ćerkom Paris (21), kojoj je kum.

Jednom prilikom Mekoli je rekao da su on i Paris ukrali kašike iz restorana, ali da je to sve bilo bezazleno. Nakon toga su odlučili da istetoviraju kašiku na ruci. Istakao je da je savetovao Paris da nikad ne zaboravi da se glupira.

Mekoli i Majkl su se poslednji put sreli 2005. godine i to na Džeksonovom suđenju za pedofiliju.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More