“Cele nedelje smo u bolnici”, Mila Jovović uplašena za svoju tek rođenu ćerkicu (FOTO)

Foto: youtube printscreen
364

Glumica Mila Jovović pre 10 dana rodila je treću ćerku, međutim odmah nakon rođenja devojčice usledili su problemi budući da je mala Ošin Lark Eliot Jovović-Anderson dobila teži oblik žutice.

Mila je sa tek rođenom ćerkicom Ošin i dalje u bolnici, a suprug Paul Anderson i dve starije ćerke Ever i Dašijel svakodnevno ih obilaze i pomažu glumici, piše Blic.

Mila zbog žutice koju je Ošin dobila ne može da doji ćerku, već je hrani na flašicu, a pri hranjenju sestrice posebno pomaže četvorogodišnja Dašijel.

“Nema lepšeg prizora nego kada vidite svoju decu kako se vole i cene vreme provedeno zajedno. Dašijel se ne može zasititi svoje sestre i hrani je kada god može. Ošin trenutno ima žuticu koje ne može da se reši i cele nedelje smo u bolnici. Doktori su rekli da treba da pije mnogo mleka jer će tako brže ozdraviti. No, problem je u tome što Ošin vrlo brzo zaspi tokom dojenja pa smo morali da uvedemo hranjenje na flašicu kako bi dobila što više mleka”, objasnila je glumica uz fotografiju na Instagramu.

Ona je dodala i da njena ćerkica ima mnogo ogrebotina na petama, gde su joj uzimali krv kako bi je testirali na antitiela, ali se nada da će poslednji urađeni test pokazati da je sve u redu.

Porodila se glumica Mila Jovović, samo dan pred porođaj ovo je priznala fanovima (FOTO)

 

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More