“Pobednik” stigao u svoj Beograd! (FOTO+VIDEO)

FOTO: Printscreen/Youtube/RTS
113

Na kamionu, prekriven plavom plastičnom zaštitom, i pod jakom policijskom pratnjom, najpoznatiji Beograđanin je nešto posle 16.00 časova, posle duga četiri meseca odsustva, stigao iz Smedereva u prestonicu da bi se već desetak minuta kasnije obreo na Beogradskoj tvrđavi.

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC

Mnogi Beograđani koji su se ovog popodneva vraćali sa posla radoznalo su gledali policijske automobile koji su “krčili put” omanjem kamionu na kojem se nalazio dobro kamuflirani simbol prestonice.

Kako javlja naša reporterka sa lica mesta, kamion sa “Pobednikom” je parkiran na Beogradskoj tvrđavi tik uz postament, oko njega su prisutni radnici koji su bili zaduženi za rekonstrukciju spomenika, ali i poveći broj policajaca koji ne dozvoljavaju nikome da se približi.

Beograđani koji su se slučajno ili namerno ovog popodneva obreli na Beogradskoj tvrđavi, nisu propustili priliku da, barem iz daljine, sa obližnjeg brdašceta, ufotkaju povratnika.

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC

Kako može da se vidi na poslednjem snimku Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, “Pobednik” je potpuno spreman za veliki kambek, u šta će Beograđani, ali i turisti, moći da se uvere već sutra od 10.00 do 16.00 kada će biti izložen na samom početku platoa na kojem već 92 godine obitava.

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC

“Pobednik” će na postolje biti vraćen u petak 14. februara, na Dan zaljubljenih, a predviđeno je da cela operacija bude izvedena od 10.00 do 13.00 časova. Za to vreme za posetioce će biti zatvoren ovaj deo Beogradske tvrđave.

Sve misterije “Pobednika”, imao 30 rupa od gelera a kada su ga otvorili…. (FOTO, VIDEO)

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More