Prvi trejler za “Hotel Beograd”! Biković i ruska lepotica u urnebesnim scenama (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube/Trejler filma "Hotel Beograd"
542

Beograd je u filmu predstavljen vrlo živopisno, a uticaj Emira Kusturice jasno se vidi.

Prvi trejler za srpsko-ruski film “Hotel Beograd” (“Отель Белград”) upravo je objavljen, a sudeći po njemu, ova komedija će biti istinski zabavna i smešna, piše Telegraf.

Ljubitelje “Kuhinje” i “Hotela Eleon” obradovala je vest da uskoro stiže “Hotel Beograd”, svojevrsni nastavak ovih serija, i to snimljen baš u našoj prestonici. U njemu će igrati uigran tandem iz ruskih ostvarenja – Miloš Biković (koji igra Pavela, Pašu) i Dijana Požarskaja (kao Daša).

Radnju su osmislili ruski scenaristi, vodeći se kako svojim iskustvom u našem glavnom gradu, tako i filmovima Emira Kusturice. Kusturičini filmovi su, kako je ranije objasnio Biković, veoma oblikovali svest Rusa o Srbima.

A to se i u samom trejleru već primećuje. Beograd je u njemu predstavljen vrlo živopisno – kroz svoj noćni život, ispade, uličnu umetnost, patrijahalne zahteve koji često dovode do komičnih situacija. “Hotel Beograd” će prvo biti izdat kao film, a potom će se naći i na malim ekranima u vidu serije.

Kako je srpski glumac objavio, uskoro ćemo moći da pogledamo i tejler na srpskom jeziku, tačnije bez sinhronizacije.

U onom što su Rusi ocenili kao “glavnu komediju proleća”, pored pomenutih glumaca, uloge su tumačili i Miodrag Radonjić (čiji lik Srećko u urbanu sredinu donosi dah seoske filozofije), potom Jelisaveta Orašanin, Ljubomir Bandović, Žika Todorović, Predrag Damjanović, Jakov Jevtović, Boris Dergjaćov…a u jednom kadru pojavjuje se i Sofija Milošević.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More