Pronađen srpski kuvar koji je nestao u Hrvatskoj

Pixabay
155

Dejan Markus (44), kulinarski stručnjak poznat iz emisije “Kuvati srcem”, koji je nestao 7. februara, pronađen je, navela je njegova sestra.

“Ovim postom bih htela da vam se svima zahvalim na pomoći, brizi, požrtvovanosti i svim informacijama koje ste mi davali… Imam najlepšu vest koju smo čekali Dejan je živ, ali dok se sama ne uverim i ne vidim ga ne mogu vam ništa više reči… Hvala vam od srca svima”, navodi se u objavi na njenom Fejsbuk profilu.

Mediji su prethodno objavili da je 7. februara nestao poznati TV kuvar Dejan Markus, koji se proslavio u kulinarskoj emisiji “Kuvati srcem” emitovanoj na RTS-u.

Youtube printscreen

U potrazi za Dejanom aktiviralo se na stotine njegovih prijatelja i poznanika, a nestanak je bio prijavljen i hrvatskoj policiji.

Markus od 2012. godine živi u Zagrebu, gde je svoje kulinarske veštine u jednom trenutku zamenio vinom nakon otvaranja vinoteke “The Wine”.

Nestao poznati srpski kuvar! Od petka mu se gubi svaki trag u Zagrebu! (FOTO, VIDEO)

 

Izvor b92.net, RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More