Emanuel Kliver iz srpskog kokusa u govoru pomenuo kolače iz Srbije i sve nasmejao! (VIDEO)

Youtube printscreen
143

Proslavu Dana državnosti Srbije u SAD ove godine obeležio je veoma duhovit, ali i iskren govor potpredsednika srpskog kokusa Emanuela Klivera u Kongresnoj biblioteci u Vašingtonu, piše Blic.

Ovo simpatično obraćanje zabeležila je kamera “Glasa Amerike” i prenela ga putem svog Tviter naloga.

– Svake godine odlazim na veliki festival koji se tamo održava. I jedina loša stvar je što je žena koja pravi kolače bila bolesna prošle godine. I nismo ih jeli. Bio je to veoma tužan dan – opisao je iskreno kongresmen.

Pošto mu se toliko dopadaju naši kolači, našalio se kako planira da predloži zakon kojim bi obavezao mlade da nauče kako da ih prave, što je naravno nasmejalo prisutne.

Na kraju svog obraćanja pitao je da li se možda, u okviru posluženja, nalaze i kolačići, na čega su mu odgovorili potvrdno, pa je Emanuel požurio da ih proba.

“Volim Srbiju! Hvala mnogo!”, uz aplauz je završio svoj govor Kliver.

Iako video još nije naišao na reakcije, slažemo se da su poslastice jedan od boljih razloga zašto voleti Srbiju, kao ovaj političar.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More