Za sva čula…Sajam čokolade počeo revijom modela u haljinama od ovog slatkiša (FOTO)

Da pođe voda na usta...

Foto: Pixabay.com
153

Modeli obučeni u haljine od čokolade pojavili su se danas na pisti u Briselu na reviji koja okuplja modne dizajnere i proizvođače čokolade.

Među 14 kreacija koje su činile da vam “pođe voda na usta” na godišnjem “Sajmu čokolade” bio je i šareni kombinezon sa čokoladnim laticama koje vire iz tkanine, preneo je Rojters.

“To je mešavina visoke mode i belgijske čokolade”, izjavila je kreatorika kostima Sikstine Ane de Molina, dodajući da je provela pet meseci radeći na dizajnu, koji uključuje hiljadu komadića čokolade.

“Ponekad je teško reći koji deo haljine je u stvari čokolada, a koji deo je obojen”, rekla je ona.

Druga haljina ukrašena čokoladom, koja je bila izložena, inspirisana je karnevalskim maskama, dok je treća imala braon, bež i crvene pruge i dug ogrtač poput pletenih komada.

Modnom revijom otvoren je trodnevni sajam čokolade u okviru koga postoje radionice, degustacije i diskusije, za koje organizator Žerar Palasoa procenjuje da će privući oko 25.000 posetilaca i učesnika, piše Tanjug.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More