Vilijam spremio iznenađenje za Kejt: “Potrudiće se da se oseća posebno”

(Jeff Gilbert/Pool via AP)
87

Princ Vilijam za suprugu Kejt Midlton planira posebno iznenađenje za Dan zaljubljenih, a kako prenose strani mediji reč je o romantičnoj večeri.

Šuška se da bi mogli da provedu romantično veče u svom omiljenom italijanskom restoranu u Londonu.

“Vilijam i Kejt često idu u taj restoran, to im je omiljeno mesto na kojem imaju određenu dozu privatnosti. Njima je veoma teško da negde odu, a da ih neko ne prati ili ne posmatra. Vilijam ima nežnu stranu i sigurna sam da je za svoju ženu Kejt već spremio čestitku, lep poklon a možda i tihu večeru kod kuće”, rekla je Kejti Nikol , komentator kraljevske porodice, preneo je Blic.

Par je prošle nedelje fotografisan kako se drži za ruke u Južnom Velsu, gde su se kao studenti prvi put upoznali 2001. godine. U braku su 10 godina i prema rečima komentatorke Kejti Nikol, njihova ljubav od tada samo raste.

“Ne znam da li bi princ Vilijam priznao, ali on je prikriveni romantik. On će se potruditi da se Kejt oseća posebno na Dan zaljubljenih”, dodala je Kejti.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More