Poslušajte: Biković i Bajaga otpevali pesmu “Darija” za film “Hotel Beograd”, evo kome je posvećena (VIDEO)

Youtube printscreen
558

Uoči premijere romantične komedije “Hotel Beograd” danas je objavljena pesma “Darija” koju su zajednički izveli upravo Bajaga i Biković.

“Ova pesma je napravljena za film Hotel Beograd kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima”, objasnio je Miloš Biković.

On se posebno zahvalio i Bajagi.

“Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom legendo podelio ovu mrvu stvaralaštva” kazao je Biković.

Osim što će sve zaljubljene obradovati pesmom, obradovaće ih i novi film “Hotel Beograd” u kojoj Miloš Biković igra glavnu ulogu veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju.

U romantičnoj atmosferi njihova osećanja ponovo se rasplamsavaju, uprkos sutuaciji koja nije naklonjena njihovoj ljubavi. Prelepu Dariju – Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja.

Ljubitelji TV serijala “Kuhinja” i “Hotel Eleon” moći će da uživaju u novim zapletima uigranog tandem iz ovih ruskih ostvarenja. Pored Bikovića i Požarskaje, u ovom filmskom ostvarenju pridružuje se i veliki broj domaćih glumaca poput Jelisavete Teodosić, Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todirovića, ali i mnogih drugih.

Premijera filma “Hotel Beograd” zakazana je za 10. mart u Beogradu, a karte se već nalaze u prodaji na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Ticketsa.

Film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 12. marta.

Prvi trejler za “Hotel Beograd”! Biković i ruska lepotica u urnebesnim scenama (VIDEO)

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More